Validació de l’organització SSL

Alta garantia SSL, mostra als visitants del lloc web la vostra identitat autenticada

Què és un certificat de tipus Organisation Validation (OV)?La certificació SSL validada per l’organització proporciona una confirmació d’identitat instantània i una forta protecció SSL per al vostre lloc web i empresa.

OV SSL és un certificat validat per l'organització que dóna credibilitat al vostre lloc web sobre els certificats SSL validats pel domini. Activa el candau del navegador i el protocol https, mostra la vostra identitat corporativa i assegura als clients que ens estem prenent la seguretat molt seriosament. Verifica que el lloc web és operat per una empresa legítima i que no és un lloc fraudulent.

Els nostres preus


Certificat SSL - GeoTrust True BusinessID

  • 1-3 Days
  • Business
  • 99.9%
  • 149,00€/yr
  • 149,00€/yr

Conté els detalls d'autenticació de la vostra empresa o organització

Les dades del certificat indiquen que el vostre lloc web utilitza un certificat SSL validat per l’organització i inclou la CA d’emissió, l’estat de validesa i la data de caducitat.

Validació de les dades de l'organització

Amb un certificat SSL OV es valida la identitat de l'empresa o organització que té el certificat i proporciona més confiança als usuaris finals.

Segell de lloc de confiança

Els nostres certificats SSL vénen amb un segell de confiança que s'ha demostrat que augmenta la confiança dels visitants i les conversions de clients.

Augmenteu el vostre rànquing de Google

Google té en compte si les pàgines son o no SSL / HTTPS per determinar el rànquing de les webs indexades. Afegiu SSL a la vostra plana per ajudar a augmentar el rànquing de Google.

Característiques del certificat

Xifrat de dades confidencials

Transaccions online segures

Demostrar legitimitat

Segur & Ràpid SSL

99.9% de compatibilitat amb navegadors

Augment del rànquing SEO

Emès en 1-2 dies

Re-emissions gratuïtes.

Els nostres certificats SSL són emesos per les marques més fiables de Seguretat online.