SSL de validació estesa

Activa la barra d’adreces de color verd per obtenir la màxima confiança

Què és un certificat de tipus Extended Validation (EV)?És la classe més alta de certificats SSL disponible avui dia. Dóna més credibilitat i confiança al lloc web en comparació amb l’ús d’un certificat OV o un DV.

Amb els certificats Extended Validation (EV) s'activa la barra d’adreces de color verd i també es mostra el nom de l’empresa o l’organització. Donen seguretat als visitants del lloc web al qual estan visitant, augmentant la confiança del vostre lloc web i la seva credibilitat: per això, la majoria de les grans empreses i organitzacions escullen certificats d’EV.

Els nostres preus


GeoTrust True Business ID with EV

  • 1-5 Days
  • Business & Ecommerce
  • 99.9%
  • 199,00€/yr
  • 199,00€/yr

Conté els detalls d'autenticació de la vostra empresa o organització per EV

Els detalls del certificat indiquen que el vostre lloc web utilitza un certificat SSL de validació estesa i inclou la CA d’emissió, l’estat de validesa i la data de caducitat.

Barra d'adreces de color verd

Activa la barra d'adreces de color verd i mostra el nom de l'empresa o organització per destacar la seguretat visualment.

Segell de lloc de confiança

Els nostres certificats SSL vénen amb un segell de confiança que s'ha demostrat que augmenta la confiança dels visitants i les conversions de clients.

Augmenteu el vostre rànquing de Google

Google té en compte si les pàgines son o no SSL / HTTPS per determinar el rànquing de les webs indexades. Afegiu SSL a la vostra plana per ajudar a augmentar el rànquing de Google.

Característiques del certificat

Xifrat de dades confidencials

Transaccions online segures

Demostrar legitimitat

Segur & Ràpid SSL

99.9% de compatibilitat amb navegadors

Augment del rànquing SEO

Emès en 2-3 dies

Re-emissions gratuïtes.

Els nostres certificats SSL són emesos per les marques més fiables de Seguretat online.