Com crear/gestionar comptes de correu

Per crear nous comptes de correu electrònic o gestionar els comptes ja existents (canviar contrasenyas, ampliar / reduir espai de disc, gestionar redireccions) el primer que haurem de fer és accedir al nostre CPanel.
Si no saps com accedir al nostre cpanel, pots mirar com fer-ho en els nostres apartats "Com accedir a CPanel"

Un cop dins de CPanel, haurem dirigir-nos a l'apartat de "Correu electrònic". En aquest menú veurem diversos accessos a la configuració de l'correu. En aquest cas, haurem de fixar-nos en els dos primers:

- "Cuentas de correo electrónico": És on crearem els nous comptes o gestionarem les ja existents.
- "Reenviadores": És on crearem les noves redireccions de correu o gestionarem les ja existents.

Comptes de correu electrònic

El primer que veiem en aquest apartat és el formulari per crear nous comptes de correu.
Per crear un nou compte, només haurem d'afegir un nom de compte per al correu, una contrasenya i l'espai que volem assignar per al correu.

Si anem més baix, el següent que veiem són els diferents comptes de correu que ja tenim creades.
Per gestionar-les veiem diferents opcions en cada compte, com canviar la contrasenya, ampliar / reduir quota, o eliminar la propi compte.

Ha estat útil la resposta? 0 Els usuaris han trobat això útil

Articles relacionats

Com configurar l'email als diferents clients de correu

RECOMANACIÓ: ACCEDEIXI AL SEU WEBMAIL, I OBRI A EL MENÚ DE CONFIGURACIÓ AUTOMÀTICA.Mitjançant...

Com configurar l'anti-spam correctament per al nostre correu

El correu electrònic presenta des de fa alguns anys ja un problema molt molest que ens afecta en...