Com recuperar la contrasenya del Panell de Hosting

El primer que hem de fer és fer clic al botó "Clients" i entrar a "Has perdut la contrasenya?".

El primer que ens demana és l'adreça de correu electrònic amb la qual estem registrats en el sistema.

Si l'email coincideix amb el del nostre compte, el sistema ens enviarà un correu amb les instruccions a seguir per a generar una nova contrasenya.

En el correu que rebrem, simplement haurem de clicar a l'enllaç que conté.

L'enllaç del correu ens portarà a una plana on finalment podrem establir la nova contrassenya. Fixeu-vos en l'indicador de "Seguretat de la contrasenya" mentre l'escriviu i intenteu que la barra s'empleni totalment per assegurar que el que escriviu és totalment segur.

• 0 Els usuaris han trobat això útil
Ha estat útil la resposta?

Articles relacionats

Com accedir a CPanel a través del Panell de Hosting

Per poder accedir al CPanel del vostre domini ho podreu fer a través d'aquest panell de hosting....