Pagar factures pendents

Els serveis del panell de control de clients es poden pagar amb tarjeta de crèdit, paypal o per rebut bancari.

De vegades, una factura pot quedar impagada per que les dades del pagament han caducat.

Per fer efectiu el pagament de les factures i evitar així el tall del servei procedirem de la següent manera:

1. Accedir al panell de control
  2. Corregir les dades de pagament
  3. Pagar les factures pendents

Si no sabeu com accedir al vostre panell de control de client, trobareu més informació en aquest manual, però també ens podeu sol·licitar que us enviem una nova contrasenya d'accés.

Un cop dins del panell de control de client, veureu un recuadre central on s'informa de les factures pendents de pagament:

Primer de tot cal corregir les dades actuals:

Per fer-ho cal fer clic en el menú superior a l'apartat "Facturació".

• Si voleu que us girem els pagaments per rebut bancari, cal que ens faciliteu les dades del vostre compte corrent a l'apartat "Datos bancarios"
  • En canvi, si voleu que el pagament es faci amb la vostra tarja de crédit o paypal, accediu a l'apartat "Payment methods"

Aquest és el formulari per desar les dades de la tarja:

I aquest és el formulari per desar les dades bancàries:

Una vegada hàgiu desat les dades correctes, ja es pot procedir al pagament:

Al menú superior seleccionarem "Facturación"-> "Pago Masivo"

Apareixerà un llistat amb les factures pendents de pagament, i a la part inferior veureu el botó "Realizar pago"

Només cal que hi feu clic i s'iniciarà el sistema de pagament segur del vostre banc.

A partir d'aquest moment, totes les factures que es vagin generant es cobraran amb aquesta mateixa forma de pagament.