Com accedir a CPanel a través del Panell de Hosting

Per poder accedir al CPanel del vostre domini ho podreu fer a través d'aquest panell de hosting. Les passes a seguir son les següents:

1. Accedir amb el vostre usuari i password al panell

El primer que hem de fer és accedir amb les nostres dedes al panell. Fem clic a (1)Clients / (2)Accés clients, omplim el formulari amb les nostres (3)dades d'accés i fem clic al botó (4)Accés clients. Si no recordem les nostres dades les podem recuperar des del botó (5)Has perdut la contasenya?. Al clicar ens durà a un formulari on ens demana un correu i hi haureu de posar el que ens vau proporcionar a l'hora de donar-vos d'alta.

Si no recordeu el mail amb el que us vau donar d'alta us podeu posar en contacte amb nosaltres i després de verificar la vostra identitat, us farem arribar un mail amb les dades d'accés.

2. Accedir als detalls del domini que voleu consultar

Un cop ja hem accedit al panell, ens situarà automàticament a (1)l'inici on veurem la portada de la nostra àrea de client. Aquí hi trobarem un requadre amb tots els nostres hostings actius. Simplement haurem de clicar sobre el (2)hosting al que volem accedir al CPanel

Això ens portarà directament als detalls del producte seleccionat. Aquí podrem veure, entre altres coses, els (1)accessos directes més habituals al CPanel o un (2)accés directe per poder veure'l al complert.

Ha estat útil la resposta? 1 Els usuaris han trobat això útil

Articles relacionats

Com recuperar la contrasenya del Panell de Hosting

El primer que hem de fer és fer clic al botó "Clients" i entrar a "Has perdut la contrasenya?"....