Servei PackInmobiliaria - Web de finques + Hosting + Manteniment per només 50€ + IVA / mes.

Veient les necessitats de sincronitzar les planes webs de finques dels clients amb els seus portals de finques online, a InFoAL hem creat el packInmobiliaria que permet al client tenir la seva propia plana web, peró totalment sincronitzada amb els seus portals inmobiliaris (Habitatsoft, Ghestia, Witei, Taaf, Icnea, etc...) El nostre sistema de ... Llegir més »

8th Jul 2019
Servei Pack33 - Hosting + Disseny web + Manteniment per només 33€ + IVA / mes.

Si encara no disposes de pàgina web o necessites renovar la que ja tens aquest servei està pensat per tu.Amb el nostre servei Pack33 podràs beneficiar-te d'un servei de hosting tot inclós i del disseny d'una nova web corporativa per només 33 € + IVA / mes (sense quota inicial). El Pack33 d'InFoAL t'ofereix la solució perfecte per ... Llegir més »

15th Abr 2018
Nou servei Contractes Online InFoAL Serveis powered by ApproveMe per 75 € + iva / mes

Amb l'entrada en vigor el 25 de maig de 2018 de la Nova Llei de Protecció de Dades europea és necessari que els nostres clients ens donin consentiment lliure, específic i inequívoc per a l'ús de les seves dades.Estalvía temps i diners en la signatura de contractes amb el nostre sistema de signatura online.El seu ús és molt senzill:1 - Crea ... Llegir més »

4th Mar 2018

Powered by WHMCompleteSolution